piątek, 21 kwietnia 2017

Zupa spalająca tłuszcz

Zupa spalająca tłuszcz
Składniki: 

Pomidory w puszcze (krojone)
1 pęczek selera naciowego (pokroić)
3  pokrojone w kostkę marchewki
1 duża główka kapusty posiekana
6 dużych cebul pokrojonych w kostkę
2 puszki fasoli szparagowej
Sól i pieprz
Cayenne pieprz, bulion wołowy, posiekana natka pietruszki, sos tabasco są  to również składniki, które można dodać do zupy.
Wykonanie:

Pierwszą rzeczą, którą musisz zrobić, to wymieszać wszystkie składniki w garnku. Następnie trzeba zalać je wodą i dodać przyprawy. Należy doprowadzić zupę do wrzenia, a następnie należy zmniejszyć ogień. Gotować na wolnym ogniu, aż warzywa staną się delikatne i miękkie.

Ogórki papieskie - przepis

  Ogórki papieskie - przepis Składniki: 5 kg ogórków 3 łyżki soli 375 ml wody 0,5 l octu 600 g cukru ...