niedziela, 16 kwietnia 2017

JAJKA FASZEROWANE OGÓRKIEM, RZODKIEWKĄ I KOPERKIEM

JAJKA FASZEROWANE OGÓRKIEM, RZODKIEWKĄ I KOPERKIEM


Składniki

·                                 jajka, 2 szt.
·                                 ogórek, 20 g
·                                 rzodkiewka, 1 szt.
·                                 jogurt naturalny, 2 łyżki
·                                 pieprz, koperek do smaku

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, przekrajamy na połówki i wyjmujemy żółtka. Rzodkiewkę i ogórek kroimy w bardzo drobną kostkę, mieszamy z żółtkiem, jogurtem, poszatkowanym koperkiem i pieprzem. Tak przygotowanym farszem wypełniamy białka. 




Ogórki papieskie - przepis

  Ogórki papieskie - przepis Składniki: 5 kg ogórków 3 łyżki soli 375 ml wody 0,5 l octu 600 g cukru ...